NATALIE

[member styles=”style1″ link_color=”#333333″ img=”3689″ name=”Natalie Bonte – Charanpreet Kaur” role=”Yoga teacher” mail=”natalie.bonte@telenet.be” facebook=”http://facebook.com/kundaliniyogabrugge”]

Enkele jaren geleden ben ik door te veel hooi op mijn vork te willen nemen volledig gecrasht. Ik had geen energie meer om te sporten, was altijd maar moe en ik kon mij niet ontspannen.
Op aanraden van mijn osteopaat ben ik yoga gaan volgen. Voor een hyperkineet als ik een ganse opgave. Ik volgde 4-tal jaar Hatha Yoga en ook wat Astangha Yoga en Anusara Yoga maar na mijn 1ste les Kundalini Yoga wist ik dat dit het voor mij was. Ik had zoveel jaren gesport en toch was het de eerste keer dat ik me precies ECHT bewust was van mijn ademhaling, mijn lijf, mijn ziel. Ik had zoveel roofbouw gedaan op mezelf en voelde voor het eerst dat er meer was , meer dan gewoon ons lichaam.
Nooit gedacht dat ik ooit yoga-teacher zou worden , maar zo zie je maar wat het leven soms voor ons in petto heeft. Ik ben intussen al bezig aan mijn Level 2 Kundalini Yoga Teacher.
Door de Kundalini Yoga ben ik rustiger geworden alhoewel mijn dynamisch kantje niet volledig weg is,(en dat hoeft ook niet ). De obstakels in mijn leven kan ik beter plaatsen, het is en blijft een uitdaging ons leven maar je kan altijd terug naar dat plekje binnen in jezelf !
Sat Nam

[/member]

[contact-form-7 id=”48″ title=”Stuur mij een mail:”]
[blog posts=”12″ styles=”list” layout_list=”df-standard-image-top” layout_grid=”grid_2_blog” layout_grid_eff=”fitrows” order=”date” orderby=”DESC”]