NATALIE

WIE IS NATALIE ?

Na een moeilijke fase in mijn leven ben ik jaren geleden gestart met yoga, verschillende vormen van yoga, Hatha Yoga, Anusara Yoga, Astangha yoga, ontspannen was zeer moeilijk voor mij, los laten nog moeilijker.
Na al de andere sporten die ik heb gedaan voelde yoga heel anders aan, alsof ik mijn lichaam opnieuw ontdekte .
Toen ik een Kundalini Yoga les volgde wist ik meteen dat dit mijn vorm van yoga is.
Ik leerde anders ademen, opnieuw kijken naar mijn lichaam op een hele nieuwe manier.
Voor het eerst voelde ik dat ik meer was dan ‘’ mijn lichaam” voelde ik connectie , met mezelf, mijn ademhaling, met moeder Aarde, de cosmos , met iedereen.

Dit heeft me nooit meer losgelaten.
Kundalini Yoga kwam op mijn pad , zorgde ervoor dat ik na mijn job terug een opleiding volgde, yoga-teacher werd, met Klankschalen en Gong werk ,Reiki, kristallen en healing geef .
Ik ben heel hard op zoek gegaan , naar mezelf, naar antwoorden , heb tal van opleidingen gevolgd , ben vele keren naar India geweest enz.

En het is niet dat de moeilijke momenten zijn verdwenen uit mijn leven, ik heb nog veel zware momenten gekend en weet niet wat er nog zal komen maar het heeft wel gemaakt dat ik nooit heb opgeven , dat ik als het ware een soort van beschermingsjasje heb gekregen, of eerder een soort van vertrouwen dat het ok is zoals het is.

Het gevoel krijgen dat je niet alleen bent , dat er voor je gezorgd wordt , voelen dat alles verbonden is met elkaar.

En inderdaad soms ben ik het weer kwijt, verlies ik mezelf in de drukte in de stress van het leven, maar ik weet dat ik kan opnieuw starten , dat ik een nieuwe kans krijg, zoals iedereen, dan zet ik me op mijn matje, adem diep, verbind me met mijn diepere zelf en weet dat we nog massaal veel kansen krijgen.

Natalie
Charanpreet Kaur

 

Opleidingen:

Reiki 1-2-3a
Kundalini teacher opleiding: level 1 & Level 2
Klankschaal / gong/ allerlei klanken opleiding
Gong opleiding met Marc Swain
Star-child opleiding ( kinder yoga ) Siri Arti
Kristal Healing Opleiding